Pop-up Marsmanlaan 10

Kom je langs?

Groningen Woont SLIM heeft in de Wijert al meerdere huizen verduurzaamd, 20 in totaal. Aan de Marsmanlaan 10 hebben wij een warmtepomp en zonnepanelen geplaatst en het huis voorzien van muur- en vloerisolatie. Ben je ook van plan om je huis te verduurzamen? En wil je weten hoe dit in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden zijn en hoe dat er uit ziet in een soortgelijk huis? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 28 juli staan wij tussen 13:00 en 16:00 met onze rijdende winkel bij de verduurzaamde woning aan de Marsmanlaan 10. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Ook de bewoners van Marsmanlaan 10 zijn zaterdag aanwezig. Je mag hen alles vragen over hoe de uitvoering verliep en waarom hun keuze op Groningen woont SLIM is gevallen. Bovendien kun je meteen even vragen hoe ze de maatregelen ervaren.

Ja, ik kom

Wij hopen je zaterdag de 28e te zien bij onze rijdende winkel. Als je nu al weet dat je langs gaat komen, wil je dat dan even doorgeven? Dan houden wij daar rekening mee met de hapjes en drankjes.