SLIMenergieinzicht gebruikers verbruiken minder

Al meer dan 2.000 mensen maken gebruik van SLIMenergieinzicht. Zij geven gemiddeld €225 per jaar minder uit aan energie dan andere huishoudens. SLIMenergieinzicht is een tool waarmee stadjers van hun slimme meter kunnen profiteren. Zij krijgen inzicht in hun energieverbruik en zien zo waar kansen liggen om te besparen.

Gebruikers van SLIMenergieinzicht kunnen hun energieverbruik per maand, week, dag en zelfs per uur volgen. En kunnen dit ook vergelijken met het verbruik van huishoudens in dezelfde woon- en gezinssituatie. Veel mensen weten hierdoor tientallen en in sommige gevallen meer dan honderd euro per jaar te besparen.

Gemiddeld verbruikt een gebruiker van SLIMenergieinzicht 1600kWh minder stroom en 106m3 kuub per jaar dan gemiddelde huishoudens. Dit is niet alleen goed voor hun portemonnee, maar ook voor het milieu. De CO2 reductie is te vergelijken met het planten van 175 bomen die 50 jaar groeien, ongeveer een bos van een half voetbalveld.

Ook een slimme meter? Meld je dan snel aan! Klik hier om direct naar SLIMenergieinzicht te gaan.

SLIMenergieinzicht is een initiatief van Groningen woont SLIM en de gemeente Groningen. De website staat geheel los van uw energieleverancier.


SLIMenergieinzicht

Monitor je verbruik

Meld je aan