Anne over vloerisolatie

Als eerste aan de beurt

Ans zag haar wens voor warme voeten in vervulling gegaan. Een dikke laag Jetspray (mineraal glaswol) is aangebracht aan de onderkant van de betonnen vloer. Anne en Ans zijn klaar voor de winter!

Samen blikken we terug. Anne kwam met een duidelijke wens bij ons in de winkel. Tijdens dit eerste gesprek bespraken we de beste optie voor zijn huis. Anne: “De ontvangst was erg hartelijk, de medewerkers zeer betrokken en er werd goed naar ons geluisterd. Groningen woont SLIM heeft ons erg goed geholpen om tot de juiste keuze te komen. Het advies was erg degelijk. Ik had nog nooit van Jetspray gehoord, maar dit bleek voor ons het meest praktisch. En het is ook erg milieuvriendelijk, dat vinden we fijn.”

Doordat Anne foto’s van zijn huis had gestuurd met GWS Foto App konden we gelijk een indicatie geven van de kosten en wat er mogelijk is. In de winkel staan voorbeelden van de producten. Anne: “De offerte was erg overzichtelijk en scherp aan de prijs. Thuis konden we alles nog eens nalezen en vergelijken met de andere offertes die we hadden opgevraagd. Mijn vrouw en ik waren er eigenlijk al snel uit dat we dit met Groningen woont SLIM wilden doen”.

Zodra Anne en Ans hun keuze hadden gemaakt konden wij de uitvoering in gang gaan zetten. Na een paar weken konden we aan de slag. Anne: “Ze waren keurig op tijd aanwezig, waren erg beleefd en legden nauwkeurig uit wat ze die dag precies gingen doen. We hebben er totaal geen overlast van gehad en konden gewoon thuis blijven gedurende de werkzaamheden.”

Wij kijken met veel plezier op deze eerste klus terug. We wensen Anne en Ans een warme winter toe! Gelukkig denkt Anne er net zo over: “Ik ga Groningen woont SLIM absoluut aanbevelen bij vrienden, buren en  kennissen.”

“Ik ga Groningen woont SLIM absoluut aanbevelen bij vrienden & buren.”

Onze winkel

Wat kan ik doen?

Maak een afspraak

De Energiecheck

Vergelijk je verbruik

Doe de Energiecheck